domingo, 3 de febrero de 2013

Whatsapp

Avui volia parlar sobre Whatsapp i reflexionar sobre alguns aspectes. Whatsapp és un software que s’ha convertit en un element indispensable per a les persones de la nostra societat, en particular per al sector jove.


Consider que Whatsapp té una sèrie d’avantatges i inconvenients que, com a ciutadana d’aquesta societat i com a usuària del software he pogut viure i continuo vivint actualment. A continuació aniré explicant quins són aquests avantatges i inconvenients.

Principals inconvenients:

- Absència de llenguatge no verbal: a través de la comunicació per Whatsapp no interfereix la comunicació no verbal, per tant, no hi pot haver una comunicació tan qualitativa com passa a la comunicació cara a cara.

- Menys interacció en les trobades personals: un fenomen que abunda avui en dia a la nostra societat és el fet de que quedin dos o més persones i algunes persones o, inclús, totes estiguin més pendents de la gent que li parla per Whatsapp que de les persones amb les que ha quedat. Per tant, la interacció qualitativa del fet de parlar cara a  cara es perd.





Principals avantatges:

- Gratuïtat: les persones es poden comunicar tant com desitgin en qualsevol moment i sense el problema d’estar pendent de la factura telefònica.




- Comunicació instantània: les persones es poden comunicar amb els altres de manera immediata.

Per tant, podem veure que el Whatsapp té tant avantatges com inconvenients. Del que es tracta és de que les persones facin un bon ús d’aquest, aprofitant el màxim possible tots els avantatges i pal·liant els inconvenients. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario