lunes, 4 de febrero de 2013

Presentacions material multimèdia amb Powerpoint

Les darreres classes pràctiques de l’assignatura es van dedicar a les presentacions de material multimèdia que vàrem fer tots els grups de 4t de grau en educació infantil de l’horabaixa amb el programa Powerpoint. Varen ser unes presentacions molt enriquidores, ja que ens varen donar moltes idees sobre creacions d’aquest tipus. Varen ser unes presentacions que duien molta feina darrere i molt d’esforç, però la veritat és que crec que totes podíem estar ben satisfetes de la nostra feina! perquè varen sortir materials molt interessants. Alguns dels temes dels materials que vàrem poder veure són els següents:
  • Les festes populars a Mallorca
  • Els sentiments i emocions
  • Les estacions
  • El cos humà
  • Joan Miró
  • Etc.

El material que va realitzar el meu grup (Fabiola Castro, Sonia Marcuello i jo, Eva Pérez) va ser sobre el tema de l’aprenentatge de la llengua anglesa i es titulava “Ens iniciam en la llengua anglesa”. La veritat és que vàrem estar ben satisfetes de la nostra feina ja que, com he mencionat anteriorment, vàrem invertir molt de temps i esforç per aconseguir un material adequat pels infants, pensat per a ells i que no tingués cap errada d’enllaços, de sons, etc. Si voleu mirar el blog d'aquest treball grupal vos deix l'enllaç: Ens iniciam en la llengua anglesa


Consider que tant el nostre material com el de les companyes ens podran ser molt útils en un futur, fins i tot pròxim, ja que en unes setmanes ja començarem les pràctiques a les aules de 3 a 6 anys i, esperam poder tenir l’oportunitat d’utilitzar el nostre material amb els infants!!

Cal dir que aquest material multimèdia es pot utilitzar tant amb l’ordinador com amb la pissarra digital, per tant, seria útil que els centres disposessin d’aquests recursos per tal de fer aquest tipus d’activitats que són molt enriquidores pels infants d’educació infantil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario