lunes, 4 de febrero de 2013

Fins aquí hem arribat!!!

Bé, doncs sí! fins aquí hem arribat! Després de tota la feina, tots els aprenentatges i totes les entrades de blog, l'assignatura i aquest blog ja arriben al seu fi. És per això que volia fer aquesta darrera entrada per reflexionar sobre aquesta assignatura i tot el que ens ha aportat.

Consider que aquesta assignatura té una gran importància per a la formació inicial dels mestres i de les mestres d'educació infantil, perquè ja és bastant òbvia la importància que tenen les noves tecnologies a la nostra societat i, per tant, a l'educació dels infants. En aquesta assignatura hem après moltes coses que desconeixíem totalment (almenys jo), com l'existència i el funcionament dels programes gimp i audacity o el gran ventall d'utilitats de les que disposa Powerpoint.... i això que aquest programa l'hem utilitzat des de principi de carrera!!!  M'ha agradat molt tant aquesta assignatura com la manera com ha estat plantejada. Un altre element molt positiu ha estat obrir un fòrum perquè cada persona pogués aportar idees, ja que consider que aquest fet és molt enriquidor per a nosaltres, com a futures mestres i, a més, potencia la col·laboració entre nosaltres, cosa que haurem de dur a terme a les aules i haurem de potenciar en els infants.

Gràcies a aquesta assignatura també he après el gran valor que tenen les noves tecnologies a l'educació infantil, ja que tal vegada abans no era conscient de la gran importància que tenien. Hem de formar als infants amb les noves tecnologies, ja que formen part del seu present i del seu futur. Hem d'ensenyar-los a aprendre a aprendre i els hem de donar les eines necessàries pels canvis que es produiran també en les TIC perquè ells mateixos aprenguin de manera autònoma en el futur.

Com a crítica constructiva m'agradaria dir que consider que aquesta assignatura hauria d'estar al primer curs del grau d'educació infantil, ja que dóna moltes eines que podríem haver utilitzat al llarg de tota la carrera. Per exemple, com he comentat anteriorment, hem fet presentacions amb Powerpoint des de primer de carrera i, si haguéssim tingut aquesta assignatura abans, aquestes presentacions haguessin estat més completes, més originals i, en general, de molta més qualitat.

I fins aquí hem arribat!!! Des d'aquí volia donar les gràcies a totes les meves companyes de classe que han treballat de valent i que han aportat idees que han ajudat a enriquir molt els meus coneixements, a les meves companyes de feina, Fabiola i Sonia, amb les que he passat molt de temps enguay i m'han demostrat que són molt treballadores i que seran molt bones mestres!!! i de les que he après moltes coses i amb les que m'he sentit molt a gust!! i a la professora de l'assignatura, na Catalina Ordinas, que crec que ha plantejat molt bé l'assignatura i ens ha ensenyat moltes coses sobre les TIC.


Fins aviat i gràcies  per llegir el blog!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario