viernes, 26 de octubre de 2012

Pràctica programa AUDACITY 23.10.2012

Hola de nou!


Aquesta setmana hem conegut i hem començat a utilitzar un programa que es diu Audacity, que s'utilitza per la gravació i edició d'àudio. A continuació afegeix una imatge perquè els que no ho coneixeu tingueu una idea sobre el programa.



El primer que hem fet ha estat gravar un so amb aquest programa. L'hem gravat amb l'ordinador mac i he pogut descobrir que aquests ordinadors ja tenen un micròfon incorporat, cosa que desconeixia. Després li hem llevat el renou, però com que a la classe hi havia massa renouer el programa no podia distingir el so que havia gravat del renou de fons, així que no ha sortit molt bé. Després, mentres que algunes companyes tenien dubtes he mirat alguns dels efectes que hi havia i he relentitzat el so, l'he posat més ràpid, etc. i la veritat és que ha estat bastant divertit. Després vàrem gravar un altre so.

Una altra cosa que hem fet també ha estat agafar dos sons: un era d'una pel·lícula de terminator i altra era un so d'una besada. Al so de la pel·lícula sortia la veu d'un home i després tiros. El que hem fet ha estat tallar la part dels tiros i afegir la besada. 

La veritat és que em va agradar molt el fet d'haver conegut aquest programa, al igual que l'editor d'imatge i puc parlar també dels dos quan dic que crec que tot dos poden ser molt útils en la meva feina com a mestra, ja que gràcies a aquests dos programes es poden elaborar molts de materials pels infants. I no tan sols en la meva feina, sinó també en la meva vida quotidiana i en altres aspectes de la meva vida.

Per exemple, actualment estam fent una assignatura que es diu Projectes Artístics i en ella hem de fer un projecte relacionat amb la música i la plàstica i ja hem pensat en utilitzar el programa Audacity per fer unes mescles amb diferents sons i músiques.

Finalment, dir que pens que és molt positiu el fet de tenir en la planificació d'aquesta assignatura el fet de conèixer i utilitzar programes com aquests, ja que ens són molt útils com a futures mestres i també com a persones immerses dins un món tecnològic.


Fins  aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario